Cvjetne dekoracije

cvjetne dekoracije za vjenčanja

Floranita Flower Design

Cvjetna aranžerka Anita godinama se profesionalno bavi dekoriranjem prostora povodom vjenčanja, proslava i drugih životnih velikih trenutaka. Posebne su njezine cvjetne dekoracije za vjenčanja koje - prema izjavama očevidaca - ”ostavljaju bez daha”.

Floristokracija

Dekoriranje vjenčanja. Iako je nagasak na cvjeću, nudi se cjelovita usluga personaliziranja svakog organiziranog događaja mnogobrojnim detaljima (pozivnice, popisi gostiju, zahvalnice, tematski punktevi). Idealan izbor za pomalo ”alternativna” vjenčanja.

petrose cvijeće od krep papira

Petrose

Nevjerojatno je ali ovo što vidite na slici nije pravo cvijeće. Nije ni plastično! Naime - radi se ručno rađenom cvijeću od krep papira! Iza cijele priče stoji Petra Plohl Vlaić koja kaže da je strastvena u izradi cvijeća od krep papira još od trenutka kada je njime uredila vlastito vjenčanje. Danas njezin brand Petrose nudi ove papirnate i potpuno ekološke cvjetne dekoracije za vjenčanja i druge važne prigode putem najma ili kupnje. Osim važnih prigoda, Petrose cvijeće može se koristiti i u svakodnevnom uređenju doma ili kao poklon srcu dragoj osobi.