Hrvatski proizvod,  Ručni rad,  Uređenje doma

”Epoksi smola je materijal u koji se vrlo lako zaljubiti!”

U prošlogodišnjem razdoblju izolacije možda je i najljepše što smo svi ipak dobili trenutak mira i priliku da promislimo o sebi i životu koji vodimo. Taj je trenutak iskoristila i Sanja, majka dviju djevojčica, koja nam kaže da je kroz ružno i hladno prošlogodišnje vrijeme i još gore svakodnevne vijesti sasvim slučajno krenula istraživati nesvakidašnji materijal – epoksi smolu.

NIKAD NIJE KASNO ZA POTPUNO NOVE POČETKE!

”Doista sam primjer da nikada ne znate što leži skriveno u svakome u nas. Inače sam posložena osoba, ekonomist po struci. Međutim, danas – niti godinu dana od otkrića ovog tekućeg i ljepljivog materijala – iskreno uživam u svakom radu”.

Divan pladanj za posluživanje od epoksi smole.
Sanja od epoksi smole stvara nevjerojatno lijepe dodatke uređenju doma, koji su ujedno i funkcionalni.

Sanja dodaje da iako u postupku samog stvaranja nailazi na mnoštvo komplikacija (nabava materijala iz inozemstva, nemogućnost predviđanja ishoda rada) – odustati ne namjerava.

‘Većinu najvažnijih stvari u životu dobila sam upravo upornošću i odricanjem, makar je trajalo i makar sam se borila”.

Njezino je istraživanje završilo otvaranjem instagram profila (@s_art_zadar) i zaprimanjem prvih ozbiljnijih narudžbi.

EPOKSI SMOLA ZAHTJEVA PERSONALIZIRAN PRISTUP STVARANJU i POSLOVANJU

Sa svojim klijentima od trenutka naručivanja uspostavlja posebnu – personaliziranu komunikaciju. Detalji su joj najvažniji pa često dobije slike interijera radi razmatranja optimalnih boja i kombinacija. Nerijetko se i u samom postupku stvaranja sugerira oko napretka.

Epoksi smola kao materijal za dekorativan sat
Sat od eposki smole koji je izradila hrvatska poduzetnica Sanja po narudžbi klijenta.

Ipak, najveću radosti i sreću osjeća kad joj se klijenti jave nakon što dobiju paket. Kad vidi da su zadovoljni. Kaže da joj takve pozitivne reakcije pružaju najveću motivaciju za nastavak.

Osim pozitivnih reakcija svojih klijenata, podršku Sanji pružaju obitelj i prijatelji, a njezine se djevojčice zabavljaju pomažući majci i uživaju u miješanju boja i pigmenata. Njezinu obitelj nije ni najmanje iznenadilo kad se odlučila na ozbiljnije bavljenje epoksi smolom i poduzetništvom. ‘‘Komentirali su da je bilo samo pitanje vremena kad ću smisliti neki novi projekt, jer nikad ne mirujem” – priznaje Sanja.

Osim što su svi predmeti koji Sanja izrađuje funkcionalni (satovi, pladnjevi, podmetači), svi su i potpuno unikatni. Naime, s epoksi smolom kao materijalom gotovo nemoguće u potpunosti ponoviti rezultat.

Zato svi odmah komentar ohrabrenja za ovu novopečenu poduzetnicu i obvezno pogled na Sanjin profil i radove –@s_art_zadar !

Hrvatska poduzetnica Sanja sa svojim radovima od epoksi smole.
Hrvatska poduzetnica Sanja – okrenula je svoj život naglavačke tijekom lockdowna 😀

p.s. o još jednoj hrabroj poduzetnici koja je svoj život okrenula naglavačke u lockdownu – pročitajte više na linku.

 1,371 Total Views,  14 – Views Today

Jedan komentar

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *