Fotografija

fotografiranje vjenčanja

IndigoBlu Weddings

Fotografiranje vjenčanja već je dugo Aleksandrina glavna strast - kojom se bavi već dulje od pet godina. Svoje fotografije opisuje kao ”spontane i na neki način dokumentarne, pune stvarnih trenutka i emocija”.

fotografiranje vjenčanja

Love Food & Wedding Photography

S više od deset godina iskustva u modnoj i obiteljskoj fotografiji te fotografiranju vjenčanja, Karmen se brine da fotografije vašeg vjenčanja postanu i ostanu mala bezvremenska umjetnička djela koje godinama poslije bude tople emocije.

fotografiranje hrane

Marija Laća

Lifestyle fotografkinja s naglaskom na fotografiranje hrane, proizvoda i vjenčanja. Minimalističke, ali bajkovite fotografije pune topline i romantike.

fotografiranje svadbe

Sanja Lydia Photography

S više od deset godina iskustva u fotografiranju, Sanja Lydia svoje fotografije opisuje kao snene i romantične, ali s modernog umjetničkog aspekta.

poslovna fotografija

Tena B. | Brand Fotografija

Profesionalna fotografkinja koja pomaže poduzetnicima stvoriti snažan i vizualno prepoznatljiv brand. Specijalizirana je za brand fotografiju koja uključuje poslovne portrete, lifestyle, hranu i proizvode. Vjeruje u individualan pristup i dobro osmišljen koncept koji rezultiraju prikazom jedinstvene osobnosti svakog branda.

fotografiranje urbanih sredina

World Thru a Lens

Fotografije gradskih motiva i motiva prirode koje se mogu naručiti na tapetama u željenim dimenzijama.