Marketing

kako se oglašavati

Mislav Gluščević

Sve što ste ikad htjeli znati o digitalnom marketingu i više od toga.

digivate

Digivate

Iza agencije za digitalni marketing sa sjedištem u Šibeniku, stoje Niko i Lucija - privatni i poslovni partneri koji su svoje karijere posvetili izradi web stranica i kreativnom vođenju društvenih mreža. Rječiti, učinkoviti, snalažljivi i spremni odgovoriti na sva pitanja koje će pred vas staviti zahtjevi digitalno-marketinškog tržišta - Niko i Lucija nesumnjivo će unaprijediti vidljivost vašeg branda i njegovo poslovanje.

digitalni marketing

DEESHPET

Deeshpet marketinška agencija već par godina uspješno gura male i srednje poduzetnike na putu do vrhunskih poslovnih rezultata. Na čelu tima je Tanja Roca - marketinška specijalistica - koja se nakon 15 godina rada s poznatim brandovima (Nestlé, Western Union, P&G, BMW ....) otisnula u privatne vode. Danas je cijeli tim Deeshpet marketinške agencije podređen ciljevima i potrebama klijenta, jer je njihova misija istražiti, identificirati i maksimalizirati sve mogućnosti određenog poslovnog razvoja.

digitalni marketing

KoLor Digitalni Marketing

Usluga vođenja društvenih mreža s naglaskom na rezultate dosega i lijepu estetiku sadržaja. Izrada loga, izrada highlight ikona i mogućnost savjetovanja za jasnije određivanje poslovnih planova i ciljeva profila.

agencija za digitalni marketing

Wasabi Digital Agency

Wasabi Digital je digitalna agencija koja pruža usluge izrade web stranica, grafičkog dizajna i digitalnog marketinga. Mjesto na kojem će vas temeljito saslušati te u skladu s vašim idejama i željama izraditi vrhunska rješenja potrebna za Vaše uspješno (digitalno) poslovanje. Od web dizajna do SEO-a, copywritinga ili grafičkog dizajna - pokrivaju sva polja kako bi Vas držali u prednosti pred konkurencijom.