DJECA & ODGOJ

O KATEGORIJI:

Djeca su nam uvijek na prvom mjestu. Zato se vrijedi potruditi da ih razveselimo i impresioniramo. Ovdje pretražite  hrvatske proizvode – igračke za djevojčice i dječake, drvene zvečke, dječje postere, cipelice za bebe i odjeću za mališane – koje će imati posebno mjesto u njihovom srcu i kada ih zauvijek prerastu. 

art design by tamara lutka

Art design by Tamara

Za naše najmlađe – ručno izrađene dekorativne igračke i jastuci autentičnog dizajna, personalizirano imenima i izrađeno od 100% pamuka s antialergijskim punjenjem. U ponudi i podloge za igru, baldehini, deke, mazilice …

boodywoody toys drvene igracke

BoodyWoody

Drvene zvečke napravljene od drveta bukve i pamučnog užeta, namijenjene bebama od rođenja do prve godine života.

posteri za djecje sobe

Goodplan

Edukativno-dekorativni dječji posteri. Osim pojedinačnih postera, u ponudi imaju postere u setu, tematske postere, jedinstvenu Abecedu ljubavi i dječje kartice uspomena ”Sanjaj smjelo” i ”9 mjeseci”.

cipelice za bebe

Happy Preppy

Cipelice za bebe ručno izrađene od najfinije kože – inspirirane daškom prošlih vremena. Svaki dio cipelice se ručno reže i šiva. Ugodne, mekane, stabilne i sigurne za nježna dječja stopala.

igracke za djecu

ILIĆ Design

Igračke za djecu. U prvom redu motoričko-senzorne. Izrađuju ljulje, drvene penjalice, tornjeve za učenje, pametne ploče, drvena kolica … sve od prirodnih materijala. U dogovoru igračke izrađuju i po narudžbi.

platnene pelene i platneni ulošci

KK fabrics & creations

Proizvodnja platnenih pelena za bebe i platnenih uložaka za žene te drugih zero waste & eco-friendly proizvoda. Sve od materijala s Oeko-Tex® oznakama.

platneni ruksaci za djecu

Koo-Koo Design

Dječja odjeća od prirodnih materijala ili certificirane organske tkanine ((Oeko-Tex® Standard 100), a prilikom izrade posebna se pozornost pridaje krojevima koji se prilagođavaju dječjem razvoju.

dekice za djecu

Lelly Belly

Personalizirane dekice i ostali proizvodi za bebe, ručno izrađeni od najkvalitetnijih materijala. Kupac bira sve – materijal, dizajn, boje. U ponudi i tetra pelene, kape trake, podloge za fotografiranje, turbane …

ljuljačke za djecu

Ljulja ljuljačke

Ljuljačke dizajnirane za bebe i djecu. Prve ljuljačke od tkanine na našem tržištu. Izrađene ručno od najkvalitetnijih materijala (drvo bukve) i tkanina (Oeko Tex Standard), u ponudi je nekoliko modela prilagođenih uzrastu ili načinu korištenja.

dječju ruksak za vrtić

Loni

Personalizirani dječji ruksaci za djecu vrtićke dobi prema želji klijenta. Omogućuju vlastiti dizajn dječjeg ruksaka prema više od 10 jednobojnih baza i više od 40 dekora.

mašnice za djevojčice

Luna KiD

Ručno rađene mašnice za djevojčice.

najbolje igračke za djecu

M.A.T.I.A

Edukativne, personalizirane igračke za djecu. U stvaranju djeca sama sudjeluju, jer se za svaki naručeni proizvod dobiva prethodna vizualizacija. U ponudi imaju ljuljačke, magnetne slovarice, kartu svijeta, visinomjere i boho ukrase. Sve od prirodnih materijala.

heklane djecje igracke

Mala igra

Domaći brand ručno rađenih heklanih igračaka. Osim ljupkih lutkica, u ponudi imaju i životinjice, zvečke i žvakalice koje će potaknuti najmlađe na igru i istraživanje.

vreće za spavanje

Mamino

Funkcionalni, održivi, sigurni i visokokvalitetni tekstilni proizvodi za bebe i djecu. Brand poznat po intelektualno zaštićenoj multifunkcionalnoj ”3-1 dekici” za novorođenčad. Asortiman uključuje vreće za spavanje, za kolica i druge proizvode od pamučnog muslina.

dječja moda

Minami Magic

Odjeća dizajnom namjenjena odvažnim djevojčicama koje su kreativne, vole se igrati s modom i same odijevati. Odjevne komada karakterizira pamuk visoke kvalitete, urbani dizajn i pomna posvećenost krojevima te izradi.

heklane lutke za djecu

Nena Dolls

Ručno rađene lutke, izrađene od pamuka s antialergijskim punjenjem. Izrađuju se po želji kupca s obzirom na boje, materijale, uzorke ili želju za ušivanjem imena.

dekorativni jastučići

Paluu

Za malu i veliku djecu – mekane i nježne prostirke, jastuci i dekorativni zidni baloni izrađeni od velveta, pamuka i lana te popunjeni antialergijskim punjenjem. Po želji personalizirano ručnim vezom.

memori za djecu

Riblja priča

Edukativna igra (memory) za djecu Jadranska priča koja razvija dječju znatiželju i kreativnost.