DJECA & ODGOJ

O KATEGORIJI:

Djeca su nam uvijek na prvom mjestu. Zato se vrijedi potruditi da ih razveselimo i impresioniramo. Ovdje pretražite  hrvatske proizvode – dječje igračke (za djevojčice i dječake), drvene zvečke, dječje postere, cipelice za bebe i odjeću za mališane – koje će imati posebno mjesto u njihovom srcu i kada ih zauvijek prerastu. 

art design by tamara lutka

Art design by Tamara

Za naše najmlađe – ručno izrađene dekorativne igračke i jastuci autentičnog dizajna, personalizirano imenima i izrađeno od 100% pamuka s antialergijskim punjenjem. U ponudi i podloge za igru, baldehini, deke, mazilice …

boodywoody toys drvene igracke

BoodyWoody

Drvene zvečke napravljene od drveta bukve i pamučnog užeta, namijenjene bebama od rođenja do prve godine života. Ove dječje igračke potiču razvoj taktilnih, auditivnih i vizualnih iskustava te pomažu najmanjima u učenju o svijetu oko sebe. Bez toksičnih su tvari, jer drvo koje se koristi u proizvodnji odgovara europskom standardu sigurnosti EN-71-1, a pri bojanju konopa koriste se boje bez ikakvih štetnih sastojaka. Po želji dolaze personalizirane.

posteri za djecje sobe

Goodplan

Edukativno-dekorativni dječji posteri. Osim pojedinačnih postera, u ponudi imaju postere u setu, tematske postere, jedinstvenu Abecedu ljubavi i dječje kartice uspomena ”Sanjaj smjelo” i ”9 mjeseci”.

cipelice za bebe

Happy Preppy

Cipelice za bebe ručno izrađene od najfinije kože – inspirirane daškom prošlih vremena. Svaki dio cipelice se ručno reže i šiva. Ugodne, mekane, stabilne i sigurne za nježna dječja stopala.

igracke za djecu

ILIĆ Design

Dječje igračke. U prvom redu motoričko-senzorne. Izrađuju ljulje, drvene penjalice, tornjeve za učenje, pametne ploče, drvena kolica … sve od prirodnih materijala. U dogovoru igračke izrađuju i po narudžbi.

platnene pelene i platneni ulošci

KK fabrics & creations

Proizvodnja platnenih pelena za bebe i platnenih uložaka za žene te drugih zero waste & eco-friendly proizvoda. Sve od materijala s Oeko-Tex® oznakama.

platneni ruksaci za djecu

Koo-Koo Design

Dječja odjeća od prirodnih materijala ili certificirane organske tkanine ((Oeko-Tex® Standard 100), a prilikom izrade posebna se pozornost pridaje krojevima koji se prilagođavaju dječjem razvoju.

dekice za djecu

Lelly Belly

Personalizirane dekice i ostali proizvodi za bebe, ručno izrađeni od najkvalitetnijih materijala. Kupac bira sve – materijal, dizajn, boje. U ponudi i tetra pelene, kape trake, podloge za fotografiranje, turbane …

ljuljačke za djecu

Ljulja ljuljačke

Ljuljačke dizajnirane za bebe i djecu. Prve ljuljačke od tkanine na našem tržištu. Izrađene ručno od najkvalitetnijih materijala (drvo bukve) i tkanina (Oeko Tex Standard), u ponudi je nekoliko modela prilagođenih uzrastu ili načinu korištenja.

dječju ruksak za vrtić

Loni

Personalizirani dječji ruksaci za djecu vrtićke dobi prema želji klijenta. Omogućuju vlastiti dizajn dječjeg ruksaka prema više od 10 jednobojnih baza i više od 40 dekora.

mašnice za djevojčice

Luna KiD

Ručno rađene mašnice za djevojčice.

najbolje igračke za djecu

M.A.T.I.A

Edukativne, personalizirane igračke za djecu. U stvaranju djeca sama sudjeluju, jer se za svaki naručeni proizvod dobiva prethodna vizualizacija. U ponudi imaju ljuljačke, magnetne slovarice, kartu svijeta, visinomjere i boho ukrase. Sve od prirodnih materijala.

heklane djecje igracke

Mala igra

Domaći brand ručno rađenih heklanih igračaka. Osim ljupkih lutkica, u ponudi imaju i životinjice, zvečke i žvakalice koje će potaknuti najmlađe na igru i istraživanje. Ove dječje igračke izrađuju se od pamučnog konca i dolaze bez tvrdih djelova pa su sigurne i za bebe od prvog dana. Jana - koja stoji iza branda Mala igra i marljivo hekla - igračke izrađuje i po željama svojih klijenata koji su slobodni birati boje i detalje.

vreće za spavanje

Mamino

Funkcionalni, održivi, sigurni i visokokvalitetni tekstilni proizvodi za bebe i djecu. Brand poznat po intelektualno zaštićenoj multifunkcionalnoj ”3-1 dekici” za novorođenčad. Asortiman uključuje vreće za spavanje, za kolica i druge proizvode od pamučnog muslina.

dječja moda

Minami Magic

Odjeća dizajnom namjenjena odvažnim djevojčicama koje su kreativne, vole se igrati s modom i same odijevati. Odjevne komada karakterizira pamuk visoke kvalitete, urbani dizajn i pomna posvećenost krojevima te izradi.

heklane lutke za djecu

Nena Dolls

Ručno rađene lutke, izrađene od pamuka s antialergijskim punjenjem. Izrađuju se po želji kupca s obzirom na boje, materijale, uzorke ili želju za ušivanjem imena. Ove dječje igračke stvara Nena - danas ponosna vlasnica branda koja se 2016. upustila u ovu poduzetničku avanturu, bez ikakvog prethodnog znanja o šivanju. Danas je njezin brand Nena Dolls jedan od najpoznatijih hrvatskih malih brandova ručno rađenih igračaka za djecu.

lampice za djecu

Nook42

Ručno rađene lampice koje vašoj djeci donose osjećaj sigurnosti (da ih u mraku ne vrebaju strašna čudovišta). Brand Nook⁴² [nuk]/kutak - stvorile su dvije sestre koje iz ljubavi prema kreativi i poslu. Osim lampi, u njihovoj ponudi možete pronaći i personalizirane okvire, slike s imenima djece te druge fora stvarčice koje će klince (ili druge drage ljude) razveseliti i uljepšati im sobe. Brand Nook⁴² materijale za svoje proizvode nabavlja u Hrvatskoj od malih obiteljskih obrtnika. Svaki proizvod se ručno radi po primitku narudžbe.

dekorativni jastučići

Paluu

Za malu i veliku djecu – mekane i nježne prostirke, jastuci i dekorativni zidni baloni izrađeni od velveta, pamuka i lana te popunjeni antialergijskim punjenjem. Po želji personalizirano ručnim vezom.

igračke za djecu

Pikulica

Pikulica je domaći brend iza kojeg stoje Matea i Ivan - zaljubljenici u drvo i njegove mogućnosti. Oni se bave izradom drvenih baby gymova – jednostavnih sistema koji objedinjuju lakše fizičko vježbanje i okupiranje pozornosti djeteta dojenačke dobi. Njihovi baby gymovi dojenčetu omogućuju jednostavan i siguran prostor za svakodnevnu igru, a koriste se od rođenja pa do puzanja. Slon, deva, ptica, vjeverica, školjka i kit - neki su od preslatkih drvenih motiva koji se u raznim bojama i uzorcima mogu naći na gymu.

vrtuljak za dječji krevetić

Popi Petit

Preslatki i ručno rađeni vrtuljici za dječje krevetiće, koji će oduševiti sve mame i bebe. Izrađuje ih Gabrijela - vrlo hrabra i uporna žena, supruga, majka i poduzetnica koja je prošla dugi put kako bi stvorila vrtuljak za dječji krevetić: ''s kojim sam zbilja zadovoljna'' - od kvalitetnih materijala i s drvenim stalkom. Iako je proces izrade izuzetno zahtjevan, jer po dogovoru s klijentom slijedi izrezivanje elemenata, šivanje, montiranje, pakiranje ... krajnjii rezultat je svakako vrijedan truda - to se morate složiti.

memori za djecu

Riblja priča

Edukativna igra (memory) za djecu Jadranska priča koja razvija dječju znatiželju i kreativnost. Memory Jadranska priča sastoji se od 24 kartice (12 parova) u kojima se spominju neki od najvažnijih stanovnika našeg Jadrana, a dolazi s popratnom brošurom o zanimljivostima života svakog od morskih organizama. Ova dječja igra rezutat je predanog rada bračnog para diplomiranih agronoma Marine & Filipa, koji su, kad su postali roditelji tražili način da svojoj kćerkici približe bogatstva našeg mora.

drvene igračke za djecu

WOOD's

Drvene dječje igračke WOOD's nastaju u obiteljskom obrtu za obradu drveta. Riječ je o isključivo hrvatskom proizvodu za čiju je izradu korišten najbolji repromaterijal iz Hrvatske, a stopostotna ručna obrada obavlja se na prostoru grada Slunja. Igračke ovog hrvatskog branda inspirirane su nekadašnjim igračkama, a stvorene da budu siguran i prirodan prijatelj djeteta. Po želji postoji i mogućnost personalizacije.

p.s. detaljnije priče o našim poduzetnicima koji stvaraju za djecu pročitajte na sljedećim linkovima: