LJEPOTA

prirodni serumi za lice

757 Natural Cosmetics

Prirodna kozmetika & prirodne ljepote Hrvatske i 757 Natural Cosmetics - hrvatski brand koji ih spaja u jedno. Naime, svaka kategorija proizvoda predstavlja jednu kategoriju prirodnih ljepota – fragmenti Hrvatske. Drugim riječima, kategorija proizvoda ''The Blues'' predstavlja 602 otoka i otočića Hrvatske, kategorija ''The Grays'' - 78 planina, ''The Whites'' - 34 rijeke, '' The Blacks'' - 24 prirodna jezera, a ''The Greens'' - 19 nacionalnih parkova i parkova prirode.
Proizvodnja je u Žrnovnici, a cjelokupno poslovanje temelji se na održivom razvoju i društvenoj odgovornosti. Svi proizvodi su od prirodnih sastojaka, ručno rađeni, a dolaze u reciklirajućoj ambalaži.

prirodni sapuni

Bakina riznica ljepote

Obiteljska proizvodnja prirodne kozmetike. Vlastiti proizvodni pogon i uzgoj bilja. Proizvodi organske i bio kozmetike izrađuju se po narudžbi, a imaju aromaterapijsko djelovanje te obnavljaju, hidratiziraju i pomlađuju kožu.

regenerativna kozmetika

BIOMEDIS

Vrhunska, svježa prirodna kozmetika za njegu lica i tijela. Potpuno organska, potekla iz obiteljske tradicije posvećenosti fitoterapiji i homeoterapiji starijoj od 150 godina.

serumi za njegu lica

Gesha│Artisan Cosmetics

Prirodna, hipoalergena, ručno rađena artisanska kozmetika proizvedena u malim serijama od gesha kave.

prirodna kozmetika

Ghrei - ghee cosmetics

Kozmetika od 100 puta ispranog gheea, obogaćena prirodnim uljima i maslacima. Ghee je dugo na glasu kao hidratantan sastojak koji sadrži vitamine D i K (pomažu održavati tonus kože) te A (prirodni retinol). Osim vitaminima, ghee je bogat i Omega 3 i 9 masnim kiselinama te butiratom koji djeluje protupalno i smiruje kožu. Ova kozmetika hrani kožu na dubinskim razinama, prolazeći kroz mnogo njenih slojeva, a preporuča se i za njegu najosljetljivije kože malih beba.

kozmetika od smilja

Herbae Dalmatiae

Brand hrvatske prirodne kozmetike inspiriran prirodnim bogatstvima Lijepe naše i ponosni nositelj pečata izvrsnosti – prepoznatljive oznake ”Hrvatska kvaliteta”. Brand koristi za Hrvatsku karakteristične biljne vrste čije djelovanje utječe na zdravlje i ljepotu. Jedna od njihovih prvih krema, koja je i danas bestseller je krema od smilja naziva Geranij&Smilje. Radi se o vrlo ugodnoj kombinaciji kvalitetnih sastojaka s efikasnim učincima na specifične zahtjeve kože.

šareni sapuni

Jopellis

Luksuzni sapuni, melemi za usne i maslaci za tijelo te drugi kozmetički prirodni proizvodi ručni rađeni od premium sastojaka, napravljeni po tradicionalnoj recepturi. Brand se temelji na konceptima održivosti i brige o okolišu.

premium prirodna kozmetika

Melli aromatica

Melli aromatica samoborski je brand koji u ponudi ima dvije linije. Natureli liniju čine veganski i ručno rađeni proizvodi za njegu lica, tijela i kose, dok Eko liniju čine omekšivač i detedžent (predstavljeni i u projektu ''Startaj Hrvatska''). Za obje linije proizvoda koriste se isključivo sastojci biljnog porijekla, bez parabena, sulfata i alkohola. Omekšivač i deterdžent prilagođeni su i dječjoj koži, sklonoj iritacijama i reakcijama te su veganski i biorazgradivi, a prilagođeni svim vrstama rublja.

prirodni sapuni

Oleum Trade

Dubravka - koja stoji iza branda Oleum Trade - svoje je proizvode (prirodne sapune i svijeće od sojinog voska) osmislila prvenstveno kako bi ljudima približila snagu prirode, osvjestila ih o važnost poštovanja planetu i motivirala ih da zadovoljstvo pronađu u malim, svakodnevnim stvarima. Njezini sapuni nastaju pažljivim eksperimentiranjem prirodnim uljima i isprobavanjem različitih recepata i omjera - sve kako bi ste se zaljubili u rezultat na prvi pogled, dodir i miris. Dubravka prva i jedina u Hrvatskoj izrađuje sapune tzv. ''vrućim'' načinom izrade. Po želji klijenta svaki se sapun može personalizirati.

njegujući sapuni

Sapoon

Prirodni, ručno rađeni sapuni s biljnim uljima i maslacima provjerenog porijekla. Bez parabena, ftalata i štetnih sastojaka. Cruelty free.

sapuni koji hidratiziraju

Silvan

Hrvatska prirodna kozmetika koja ujedinjuje simbole hrvatske kulture, prirodni način brige o sebi i život u suživotu s prirodom. Brand koji je prepoznao i britanski modni gigant - časopis ''Vogue'', koji je Silvan predstavio u sklopu kampanje ''Vogue's beauty secrets''.Proizvodni prostor je u mjestu Kljake (nedaleko od Šibenika), a iza svega stoji simpatična magistra edukacije povijesti i engleskog jezika.