LJEPOTA

prirodni serumi za lice

757 Natural Cosmetics

Brand koji spaja jedinstvene prirodne ljepote Hrvatske s proizvodima prirodne kozmetike. Svaka kategorija proizvoda predstavlja jednu kategoriju prirodnih ljepota – fragmenti Hrvatske.

prirodni sapuni

Bakina riznica ljepote

Obiteljska proizvodnja prirodne kozmetike. Vlastiti proizvodni pogon i uzgoj bilja. Proizvodi organske i bio kozmetike izrađuju se po narudžbi, a imaju aromaterapijsko djelovanje te obnavljaju, hidratiziraju i pomlađuju kožu.

regenerativna kozmetika

BIOMEDIS

Vrhunska, svježa prirodna kozmetika za njegu lica i tijela. Potpuno organska, potekla iz obiteljske tradicije posvećenosti fitoterapiji i homeoterapiji starijoj od 150 godina.

serumi za njegu lica

Gesha│Artisan Cosmetics

prirodna, hipoalergena, ručno rađena artisanska kozmetika proizvedena u malim serijama od gesha kave.

kozmetika od smilja

Herbae Dalmatiae

Brand hrvatske prirodne kozmetike inspiriran prirodnim bogatstvima Lijepe naše i ponosni nositelj pečata izvrsnosti – prepoznatljive oznake ”Hrvatska kvaliteta”

šareni sapuni

Jopellis

Luksuzni sapuni, melemi za usne i maslaci za tijelo te drugi kozmetički prirodni proizvodi ručni rađeni od premium sastojaka, napravljeni po tradicionalnoj recepturi. Brand se temelji na konceptima održivosti i brige o okolišu.

njegujući sapuni

Sapoon

Prirodni, ručno rađeni sapuni s biljnim uljima i maslacima provjerenog porijekla. Bez parabena, ftalata i štetnih sastojaka. Cruelty free.

sapuni koji hidratiziraju

Silvan

Hrvatska prirodna kozmetika koja ujedinjuje simbole hrvatske kulture, prirodni način brige o sebi i život u suživotu s prirodom.