ŠARMANTNE SITNICE

rezbarene drvene kutije

Dekla

Suveniri, pozivnice, zahvalnice, kutije, repromaterijal, suveniri za bebe. Svi proizvodi su ručni rad – unikatni, personalizirani i kvalitetni. Ideje za poklon par excellence.

ručno rađene olovke

Brando

Jedinstveni pisaći pribor – nalivpera, tehničke i kemijske olovke – izrađen ručno od domaćeg drva poput masline, smokve, šljive, orahe ili hrasta, ali i egzotičnih drva iz cijelog svijeta.

čestitike

Jupiii

Jupiii je kreativan brand nastao iz kista akademske slikarice i učiteljice likovne kulture Nikoline Starčević Vorgić. Radi se u prvom redu o čestitkama za razne prigode - krštenja, rođendane i vjenčanja. Od 2019. godine u ponudi su i ukrasni papiri i vrečice. Čestitke dolaze u nestandardnim veličinama i bez kuverti (kupac sam odabire kuvertu). Jupiii radi održivosti izbjegava nepotebne plastične folije i omote.

lijepe bilježnice

LaiLo bilježnice

Ručna izrada personaliziranih bilježnice tvrdog uveza, od visokokvalitetnog (120 g) papira s tekstom po želji na koricama. Divni predlošci pastelnih i nježnih boja za bilježnice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

posebni odjevni detalji

LIKE A MAP

Dizajnirani kartografski prikazi hrvatskih gradova printani na predmetima koje svakodnevno koristimo – torbama, bilježnicama, jastučnicama i posterima. Unikatan suvenir.

personalizirani planeri i dnevnici

Magical Book Lab

Unikatne, personalizirane knjige (foto-albumi, planeri, rokovnici) visoke kvalitete s multimedijalnim sadržajem. Stvoreni za čuvanje magičnih uspomena – djetinjstva, prijateljstava i ljubavi.

personalizirani pokloni i dekoracije

Mini Maxi Studio

Mali grafički studio. U ponudi imaju ilustracije za razne prigode, čestitke za vjenčanje, poklone za novorođenčad. Nikolina pokušava nikad ne ograničavati svoje ideje, a ilustrirati je počela kada je svojem dječaku za prvi rođendan željela izraditi posebne ukrase i detalje. Od trenutka kada je otkrila ljubav prema dizajnu nastoji težiti neprestanom daljnjem usavršavanju i razvoju.

pozivnice za vjenčanja

Paloma Invites

Paloma pozivnice su online pozivnice (imaju i print verziju) koje se mogu slati putem e-maila, WhatsAppa i slično. Osim što je slanje Paloma pozivnica iznimno brzo i jednostavno pruža i RSVP - mogućnost da gosti putem same pozivnice potvrde svoj dolazak te pristupe detaljima o vjenčanju. Iza ideje i provedbe stoji Karla koja se nakon dugogodišnjeg rada u marketingu IT-a odlučila na pokretanje vlastite ideje.

orginalne zahvalnice

Pozitivo Kreativo

Izrada dekoracija i personaliziranih orginalnih poklona u vidu 3D ilustracija koje se izrađuju posebnom drevnom “Quilling” tehnikom motanja papira. Iza cijele priče stoje dvije sestre i majke - Ivana i Josipa, koje od malena uživaju u darivanju i iznenađivanju svojih najbližih. Zato - ako vam trebaju ideje za poklon koje će izazvati baš onaj ''WOW efekt'' možda je Quilling tehnika ono što ste tražili.

ideje za poklon

Puro Amor

Šarmantan brand torbi, jastuka, šalica i ostalih sitnica koje svakome izmame osmijeh na lice, jer sadrže poznate hrvatske žargonske poštapalice, često vrlo uspješno prevedene na engleski jezik. Iza cijele priče stoji Dragitza - Hrvatica rođena u Peruu - koju su zaljubljenost u hrvatsku kulturu i jezik te poduzetnički duh potaknuli na pokretanje vlastitog branda.

ručno oslikane šalice

Robachowska cups

Šalice oslikane bojama za porculan i staklo koje se fiksiraju pečenjem - rad su mlade poduzetnice Roberte koja uživa precizno nanositi boje i kontroliranim pokretima ruku strpljivo povlačiti linije kako bi stvorila unikatne šalice koje će razveseliti svakog stvarnog ljubitelja kave (ili čaja). Šalice Roberta može oslikati prema želji i po potrebi personalizirati.

darovni dućan

Sritan ti dan

Iza šarmantnog darovnog dućana Sritan ti dan - stoje Katherine i njezin suprug. Katherine je porijeklom iz Kolumbije, a u Hrvatsku ju je dovela ljubav. Sritan ti dan brand je koji je osnovala sa željom da se poveže s našom zemljom i ljudima. Darovni dućan nudi personalizirane poklone za razne prigode, a ideja je da ljude razveseli te širi pozitivne želje i misli. Supružnici se trude svaki poklon, aranžman ili poklon paket ukrasiti i malim ručnim radom, a poklone omotati kako bi razveselili primatelja.

detalji za dom

STONED IN LOVE

Brand se bavi izradom personaliziranih okvira. Kamenčići su prikupljeni diljem plaža naše hrvatske obale i ručno lijepljeni kako bi se pretvorili u prava mala umjetnička djela, koja čuvaju naše uspomene i podsjećaju nas na najljepše trenutke s našim najdražima. Motivi se izrađuju prema želji kupca.

lijepi planeri

Studio Letter

Studio Letter nudi minimalističke lanene rokovnke koji se mogu personalizirati inicijalima ili natpisom po želji. U ponudi postoje i već pripremljeni natpisi uz koje kupac može dodati ime ili inicjale. Tina, mlada poduzetnica koja stoji izda ideje i izvedbe ovog šarmatnog hrvatskog branda - tržištu je željela ponuditi rokovnike koji odišu jednostavnošću i modernim dizajnom.

epoxi smola

Touch of epoxy

Iza predmeta od epoxy smole koji će uhvatiti svačiji pogled stoji ekonomistica i kreativka Ilijana. U njezinoj maloj tvornici proizvoda iz mašte danas možete pronaći privjeske raznih veličina i oblika, češljeve, podmetače, božićne ukrase i društvene igre. Mogućnosti koje epoksi pruža su beskrajne - kaže Ilijana u nadi da će ljubav prema ovom nesvakidašnjem materijalu, kroz svoje radove - prenijeti i na vas.

print na torbe

Traversa Design

Ručno rađena keramika, torbe, ruksaci, jastučnice, tapiserije. Sve kreirano isključivo od prirodnih materijala: gline, pamuka, lana. Brand inzistira na održivost i ekologiji.

zabavne čestitke

Think Ink

Čestitike za rođendan i druge sitnice hrvatskog dizajna koje osvajaju duhovitim natpisima i orginalnim željama. Dorine su čestitke po mnogočemu posebne, jer u čovjeku pogađaju neku toplu emociju koju i nije baš lako uvijek opisati riječima. Međutim - osim čestitiki - brand u ponudi ima i poklon vrečice te poklon kutijice u nekoliko zabavnih varijanti. Dok razmatrate ideje za poklone - osigurajte si da ih poprati i poneki Think Ink detaljčić.

Tvornica Dizajna

Personalizirani pokloni za vjenčanja, rođenja, krštenja, rođendane i ostale prigode. Posteri za dječje sobe i ostale interijere, personalizirane naljepnice ….

voluharica

Voluharica Illustration

Voluharica Illustration mali je krativni studio u kojem, osim orginalnih ilustracija i slika nastaju brojne rukotvorine, nakit i suveniri. Pokretačica i kreativka Sara Maksimović u svom radu vrlo često spaja kulturne motive rodne Slavonije i drugih hrvatskih regija, tražeći inspiraciju u ljudima, prirodi i lokalnim običajima.