ŠTO NOSIMO?

torbe od eko kože

Chic IB

Bezvremenske torbe od nautičke eko kože. Moderne i ekološki osviještene. Izrađuju se po narudžbi, a prema želji klijentice dogovara se boja, oblik i dužina remena.

mašnice za djecu

Dra'n'gulie

Ručno rađeni modni detalji za poslovne žene i djevojke te mame i djevojčice. U ponudi su mašne raznih modela u formi ogrlice (ženske kravate), kopče za kosu i broševi, ali i rajfovi, trake za kozu i gumice.

hrvatski dizajneri

FILIA

FILIA je modni brand inspiriran hrvatskom kulturnom ostavštinom. U svojim kolekcijama FILIA stvara odjeću koja se čuva, dijeli i nasljeđuje, a koja odiše prirodnim materijalima, jednostavnom elegancijom te posebnim detaljima inspiriranima hrvatskom kulturom. Misija je branda poticati ručnu izradu, istraživati i promicati bogatstvo hrvatskog narodnog ornamenta u kombinaciji sa suvremenim trendovima i potrebama moderne žene. U svakom slučaju, hrvatski dizajneri odjeće bogatiji su za još jedno lice - kostimografkinju Anamariju Filipović-Srhoj, mladu hrvatsku dizajnericu porijeklom iz Dubrovnika.

majca s božičnim printom

JKM design

Heklane i vezene torbe, vezene slike, jastučnice i nakit. Print na tkaninu i sublimacijski tisak. Sve ručni rad.

moda za starije

Klem Art

Martina je nakon dugogodišnjeg rada u velikim korporacijama, odlučila pokrenuti svoj posao dizajniranja i izrade odjeće. U radu se inspirira materijalom, formom i prirodom, a želi da se žena u njezinim kreacijama osjeća sofisticirano, posebno i primijećeno. Odjevne predmete izrađuje uglavnom od prirodnih materijala (pamuk, lan, svila, vuna), a posebnu pozornost posvećuje detaljima, koje često ručno šiva, boja i oslikava. Svakom predmetu pristupa indiviudalno, a u procesu izrade ste u potpunosti u mogućnosti sudjelovati.

gumice za kosu od svile

LAŠTIK Scrunchies

Za svoje gumice za kosu cure iza branda Laštik u proizvodnji koriste samo prirodne materijale i to isključivo stopostotnu svilu ili lan. Radi se o tkaninama koje su za kosu najzdraviji, obzirom da minimaliziraju oštećenja vlasi. Svaka gumica u izradi prolazi kroz ruke dviju hrabrih žena, majke i kćeri, a rezultat je unikatan (i prelijep) ukras za kosu, kupnjom kojeg ćete donirati dio iznosa Sigurnoj kući Istre. Svaki njihov kupac tako postaje i sudionik humanitarnog pothvata. Bravo cure!

hrvatski dizajneri odjeće

LEVIN COCO

''Slow fashion” brand ručno rađene odjeće od vrhunskih materijala s posebno osmišljenim, ilustriranim uzorcima. Ilustracije se printaju tehnikom sitotiska, a brand se temelji na konceptima iznimnog dizajna i održivosti.

lanena torba

Love,Eko

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ručno vezenje

Mali vez

”Slow fashion” obrt koji se bavi dizajnom i proizvodnjom odjeće za djecu te modnih dodataka za sve generacije. Odjevni predmeti su bezvremenski, inspirirani prošlim vremenima te ukrašeni ručno apliciranim vezom. U sastavu uglavnom prirodni materijali – lan i pamuk.

držači duda

Mickey handmade

Unikatni nakit i dodaci ručno rađeni u Lijepoj našoj. U ponudi ogrlice, narukvice, trakice i gumice za kosu, maskice za lice, višekratne blazinice i leptir mašne.

svileni ogrtači

Petini

Petini je hrvatski premium loungwear brand, koji je naizgled jednostavne proizvode - svilene jastučnice, svilene gumice za kosu te svilene i lanene ogrtače pretvorio u nešto posebno. Naime, proizvodi branda izrađeni su od najkvalitetnijih prirodnih tkanina - koje imaju mnoštvo koristi za čovjeka, jer su namjenjeni njezi tijela, kose, a u konačnici i uma. Iza cijele priče stoji Valetina, magistra ekonomije i višestruka svjetska i europska prvakinja u streljaštvu, koja je shvatila da je jednako kao i napor - za uspjeh bitan i kvalitetan odmor. Petini vas zasto podsjeća da usporite i budete istinski brižni prema sebi.

stolnjaci

Ru'o Linen

Ru’o Linen je hrvatski brand poseban jer je potpuno jedinstven na tržištu. Naime, osnivačice i idejne kreatorice – sestre Ines i Katarina te majka Ana odlučile su tržištu ponuditi bezvremenske kolekcije, prožete duhom nasljedstva i tradicije. Svojim kupcima zato nude teško dostupne šlingane komade – posteljine, spavačice, ogrtače, miljetiće ... Za napomenuti je i da se prilikom izrade ovih divnih proizvoda koriste isključivo prirodni materijali. Najčešće lan ili pamuk, visoke kvalitete i satenskog izgleda, koji pružaju osjećaj udobnosti i nježnosti u svim sezonama.

personalizirani kišobrani

Sentimental Umbrellas

Ručno oslikani kišobrani akrilnim bojama i markerima koji su vodootporni. Motive i boju kišobrana moguće je izabrati i kišobran u potpunosti personalizirati.

odjeća domaćih dizajnera

Shika

Iza branda Shika stoji mlada kreatorica Klara, djevojka koja je uspješno završila Grafički fakultet i odmah se upustila u poduzetništvo. Hrvatski dizajneri odjeće bogatiji su tako za još jedno lice jer njezine su kreacije i ilustracije hrabre i odvažne, kao i ona sama. Odjeću koju koristi za print svojih ilustracija i ideja nabavlja od hrvatskih proizvođača - tako da je Shika 100% hrvatski brand. Ilustracije se ručno rade i ručno otiskuju na tkaninu koja je tako meka da ''ćete poželjeti nikad iz nje ne izaći'' - zaključuje Klara.

tenisice za vjenčanja

Shuz.

Personalizirane tenisice za vjenčanja ili kao stylish detalj za svaki dan.