ŠTO NOSIMO?

torbe od eko kože

Chic IB

Bezvremenske torbe od nautičke eko kože. Moderne i ekološki osviještene. Izrađuju se po narudžbi, a prema želji klijentice dogovara se boja, oblik i dužina remena.

mašnice za djecu

Dra'n'gulie

Ručno rađeni modni detalji za poslovne žene i djevojke te mame i djevojčice. U ponudi su mašne raznih modela u formi ogrlice (ženske kravate), kopče za kosu i broševi, ali i rajfovi, trake za kozu i gumice.

majca s božičnim printom

JKM design

Heklane i vezene torbe, vezene slike, jastučnice i nakit. Print na tkaninu i sublimacijski tisak. Sve ručni rad.

gumice za kosu od svile

LAŠTIK Scrunchies

Gumice za kosu od svile i lana čijom kupnjom pomažete ostvariti sigurniju i bolju budućnost hrvatskih obitelji. @

održivi hrvatski dizajn

LEVIN COCO

''Slow fashion” brand ručno rađene odjeće od vrhunskih materijala s posebno osmišljenim, ilustriranim uzorcima. Ilustracije se printaju tehnikom sitotiska, a brand se temelji na konceptima iznimnog dizajna i održivosti.

lanena torba

Love,Eko

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ručno vezenje

Mali vez

”Slow fashion” obrt koji se bavi dizajnom i proizvodnjom odjeće za djecu te modnih dodataka za sve generacije. Odjevni predmeti su bezvremenski, inspirirani prošlim vremenima te ukrašeni ručno apliciranim vezom. U sastavu uglavnom prirodni materijali – lan i pamuk.

držači duda

Mickey handmade

Unikatni nakit i dodaci ručno rađeni u Lijepoj našoj. U ponudi ogrlice, narukvice, trakice i gumice za kosu, maskice za lice, višekratne blazinice i leptir mašne.

stolnjaci

Ru'o Linen

Hrvatski brand koji nudi šlingane posteljine, jastučnice, haljine i ogrtače. U ponudi su i stolnjaci i spavačice. Poslovanjem čuvaju hrvatske običaje, tradiciju i baštinu.

tenisice za vjenčanja

Shuz.

Personalizirane tenisice za vjenčanja ili kao stylish detalj za svaki dan.

ukrasi za kosu za svadbe

Irena Vučinić Art Jewelry

Romantični i estetski besprijekoran nakit/ukrasi za kosu, u obliku vjenčića, češljića ili špangice. Idealni za svečane prilike, posebno vjenčanja. Ručno rađeni od najkvalitetnijih materijala.

narukvice od dragog kamenja

Nastja - meaningful jewellery

Mali brand nakita čije su kolekcije uglavnom minimalističke, s dragim i poludragim kamenjem kao centralnim motivima. Ova se uspješna poduzetnička priča temeljeni na vjerovanju da drago i poludrago kamenje ima pozitivno djelovanje na ljude.