UREĐENJE DOMA

daska za rezanje od epoksi smole

ArtbyS

Divni radovi od epoksi smole koje hrvatska poduzetnica Sanja izrađuje u dogovoru i prema narudžbama svojih klijenata.

mirisne svijeće od sojinog voska

Bijeli glog

Mirisne, ručno rađene, ”eco friendly’ svijeće. Lavanda, smilje i ružmarin te drugo bilje, potrebno za stvaranje svijeća vlasnica samostalno uzgaja u svom mediteranskom vrtu i samostalno destilira. Održivost, briga o okolišu, minimalizam i ”slow living” definiraju ideju branda.

posteri hrvatskih ilustratora

Dilemma Posters

Vodeći hrvatski brand za slike na zidu/postere. U ponudi imaju i eco-friendly vreće za dječje igračke, kao i za recikliranje papira te invovativne interaktivne dječje igračke, ručno rađene od 100% pamuka.

mirisne svijeće prirodne

ETA's soy candles

100% prirodne svijeće i voskovi od soje. Bogata mirisna ulja. Ručno rađene u maloj radioni na otoku Rabu.

mirisne svijeće od sojinog voska

Elysian Mastery

Svijeće ručno izrađene od 100% prirodnog sojinog voska, izvrsnog ekološkog medija za prenošenje visokog postotka mirisnih ulja. Svijeće će interijere upotpuniti luksuzom, stilom i neodoljivim mirisom.

neobične dekoracije

Knots & Rainbows

Izrada dekoracija i funkcionalnih predmeta makrame tehnikom – starinskom vještinom vezivanja čvorova. Svi proizvodi ručno pleteni od 100% recikliranog pamuka. Osim standardne ponude, izrada i po narudžbi.

imena obitelji natpisi

MAYOLIS Home Decor

Divne personalizirane dekoracije za uređenje doma koje hrvatska poduzetnica Maja izrađuje prema željama svojih kupaca.

prirodne mirisne svijeće bez parafina

Nerina Candles

Svijeće koju se izrađene od prirodnog voska, ručno i s puno ljubavi. Vosak nastaje od obnovljivog izvora energije – biljaka soje, što nije slučaj kod klasičnih kupovnih parafinskih svijeća, izrađenih od derivata nafte.

drveni namještaj

Gala drvo

Tvrtka specijalizirana za izradu namještaja i opremanje interijera. Osnovna djelatnost je izrada namještaja koji izgledom i funkcionalnošću zadovoljava potrebe, individualnost i stil života klijenta te opremanje stambenih, poslovnih i hotelskih prostora.

kvalitetne daske za rezanje

Geppetto i Dobra Vila

Ručno izrađeni drveni funkcionalni dodaci za dom (staklenke s drvenim čepom, daske za rezanje ...).

hrvatski namještaj stolići

Modulos

Inovativan i moderan namještaj izrađen po mjeri. Brand nastao na temeljima male stolarije, nakon tri generacije. Isti definira posvećenost detaljima, promišljanje funkcionalnosti, mogućnost izrade po mjeri i visokokvalitetni materijali.

predivna ogledala

Linderior

Ručno oblikovana ogledala. Najpoznatiji po svojim kolekcijama Nautica (od visokokvalitetnog prirodnog konopa lana, jute i pamuka) i Luna (s 3D uzorkom mjeseca). Svi materijali nabavljaju se od hrvatskih proizvođača.

drvene posudice

Pijat

Hrvatski brand posuđa od drva – ručno rađenog i bezvremenski lijepog!

dizajnerske sjedalice

Tabushi

Dizajnerske sjedalice hrvatskog branda u obliku ”sushija” koje vizualno podižu razinu energije u prostoru.

terariji

BILJKE.PLANTS

Sve što vam je potrebno za zeleni interijer! – Ozelenjavanje domova, poslovnih prostora i terasa. Izrada terarija, kokedama i živih dekoracija za interijer. Organizacija radionica, teambuildinga i zelenih evenata!

podloge za igru bebe

Verka Handmade

Šarmantne, ručno rađene prostirke u oblicima školjke, filondendrona, sukulenta i djeteline od 100% prirodnog lana izvana te punjene mekim, anti-alergijskim punjenjem.

uzgoj sobnih biljaka

GREEN&OUT

Prvi hrvatski brand stalaka za uzgoj sobnog bilja. Stalci su ”mali kućni biljni labaratoriji”, a sastoje se od drvenog djela i staklenih epruveta za uzgoj rezanica. Mogu se kupiti pojedinačno ili zajedno s rezanicama bilja u ”Plant to go” kutiji.

biljni terariji

Terrabotanika

Izrada dugotrajnih biljnih terarija koji zahtijevaju jako malo brige i izvrstan su poklon za razne prigode. U ponudi i priprema DIY setova.