ZDRAVO & UKUSNO

  • O KATEGORIJI:

Hrana može biti i otrov i lijek. Na svakome od nas pojedinačno je da odluči što u sebe želi unositi. U nadi da ćete se odlučiti za najbolje za vas smo izdvojili nekoliko hrvatskih proizvođača i poduzetnika koji znaju što znači zdrava prehrana. Funkcionalni medovi, hladno prešana ulja, zdravi začini, domaći jogurti i energetske pločice – pretražite ih sve. 

zdrava prehrana

First in the Raw

Energetske pločice ispunjene vitalizirajućom kakvoćom suhog voća i orašastih plodova i zdravi zalogaj pri ruci – odabir koji u tijelu stvara osjećaj well-beinga.

zdravi začini

Korijen zdravlja

100% domaći začin od hrvatskog povrća. Pripremljen prema recepturi staroj više od 30 godina. Bez aditiva i konzervansa. Gluten FREE.

hladno prešana ulja

Matičnjak

Hladno prešana ulja, funkcionalni dodaci prehrani na bazi meda, macerati, proteinske tjestenine i drugi proizvodi kao izvor aktivnih i hranjivih nutrijenata iz sjemenki biljaka. Zdrava prehrana bez suvišne obrade, kemije i agresivnih metoda proizvodnje.

domaći jogurt

Mlikarija

Domaći jogurt pravljen na tradicionalni način. Bez dodanih aditiva, pojačivača okusa, boja ili zaslađivača.

kestenov med

OPG pčelarstvo Hubak

Mali obiteljski pogon koji se bavi pčelarstvom već više od 13 godina. Njihov je med višestruki dobitnik međunarodnih i domaćih zlatnih i srebrnih priznanja i nagrada. U ponudi imaju kestenov med, bagremov med i više vrsta miješanih cvjetnih medova.

hladno prešano maslinovo ulje

NU Extra Virgin Olive Oil

Hrvatsko premium ekstra djevičansko maslinovo ulje. Ručno branje, hladno prešano. Ulje od isključivo jedne sorte masline (oblica) i porijeklom iz Dalmacije. Estetski besprijekoran dizajn bočica/pakiranja.

ideje za zdravi gablec

Špajz

Mali restoran/trgovina zdrave hrane koja nudi zdrav i svjež doručak, ručak ili desert u teglici! Većina sastojaka teglica potpuno su domaće proizvodnje, a u Špajzu možete samo kupiti ili odmah i pojesti svoju slanu, slatku ili zdravu teglicu.

ručno rađena čokolada

Čok-Čok

Ručno rađena čokolada s neobičnim dodacima. U ponudi su bijela, mliječna i tamna, sve gluten-free. Čokolade su obogaćene domaćim sušenim smokvama, lješnjacima, brusnicama, bučinim sjemenkama ... U ponudi su i poklon paketi.