O nama

Ova je web stranica nastavak Instagram profila Mali poduzetnici Hrvatske, koji je pokrenut s idejom da na jednom mjestu objedini i predstavi (iznimne) ideje, radove, proizvode i kreacije hrvatskih poduzetnika.

Web stranica i Instagram profil nastoje omogućiti malim hrvatskim proizvođačima, pružateljima usluga, umjetnicima i kreativcima raznih vrsta da njihove priče i rezultate njihova rada upozna šira javnost.

S druge strane, cilj je ovih web lokacija omogućiti posjetiteljima pretraživanje najboljih hrvatskih proizvoda i usluga na jednom mjestu.

Put koji je pred nama je svakako dug, ali i svaka je druga dobra poduzetnička priča rezultat milijuna malih koraka i promišljanja entuzijastičnih pojedinaca koji ne žele odustati.

Više o razvoju same ideje, viziji i načinima rada možete pročitati u online izdanju časopisa Grazia.


Podrška zajednice je od iznimne važnosti!

Stara narodna izreka kaže: topla riječ i željezna vrata otvara. Isto je i s projektom Mali poduzetnici Hrvatske. Svakom mladom poduzetniku na samom početku poslovanja podrška zajednice je od iznimne važnosti, a putem Malih poduzetnika saznala sam i za neke brandove za koje do sad nisam znala i ubrzo postala njihov vjernik korisnik/kupac. Ovo je uistinu hvalevrijedan projekt te jedva čekam pročitati lijepe priče koje će nam Lucija donijeti u budućnosti!

Barbara Grgić
Osnivačica i glavna urednica / Beli Zagreb Grad

Prekrasne priče!

Web portal i instagram profil Mali poduzetnici Hrvatske objavljuje prekrasne priče o ljudima koji svojim trudom pomiču granice i stvaraju stvari vrijedne divljenja. Od srca veliko hvala cijeloj ekipi, a posebno dragoj Luciji s kojom je bilo zadovoljstvo surađivati.

Sanja
vlasnica i umjetnica / ArtbyS

Ideja koja je nedostajala našem prostoru!

Instagram profil Mali poduzetnici Hrvatske koji promovira različite male biznise u Hrvatskoj fantastična je ideja koja je nedostajala našem prostoru! Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv za suradnjom, koji se pokazao kao pun pogodak! Lucija je pouzdan i iskren partner koji zaista uspješno uspijeva promovirati male poduzetnike. Suradnja s Malim poduzetnicima donijela mi je povećanu prisutnost te nekolicinu poslovnih upita, što nije mala stvar.

Mislav Gluščević

Suradnja nas je oduševila!

Cijela priča oko poticanja i promoviranja malih poduzetnika vrijedna je divljenja i mi smo željeli sudjelovati. Suradnja je bila vrlo ugodna, jer se Lucija zaista trudi svaki proizvod predstaviti u najboljem svijetlu. Rezultat je da je mnogo ljudi prvi puta čulo za nas iz kojeg razloga Luciji zahvaljujemo, a ovakav oblik predstavljanja preporučujemo svim malim hrvatskim brandovima i proizvođačima.

Andrea
Social Media Manager / First in the Raw - Nut Bars

Individualan način predstavljanja hrvatskih poduzetnika novoj publici!

Lucijina akcija je zaista plemenit pothvat itekako potreban malim poduzetnicima Hrvatske. Našoj galeriji pomogao je doseći veću vidljivost te nas otvorio novoj skupini klijenata zainteresiranih za naš rad i omogućio nove potencijalne suradnje. Njezin pristup individualnom načinu predstavljanja poduzetnika novoj publici je pragmatičan i temeljit. Posebno je navedeno važno u ovo nesretno vrijeme kad su mali obrti i tvrtke na udaru krize uzrokovane pandemijom.

Dina, Lovre & Ida
akademski umjetnici / Jakšić Galerija

Hvale vrijedan pothvat!

''Lucijina ideja da pokrene platformu na kojoj će promovirati rad i kreativnost malih poduzetnika jest hvale vrijedan pothvat. Koncept kojem smo svjedočili na njezinom Instagram profilu privukao nas je odmah na prvu svojim kvalitetnim vizualom. Zahvalni smo na trudu koji je uložen kako bi se naša priča, kao i svaka druga na ovoj platformi, iznijela na personaliziran način.''

Jelena Bikić
vlasnica / Silvan
 

 323 Total Views,  5 – Views Today