ZAJEDNO ZA ZAJEDNICU

želim pomoći

Zajedno za zajednicu!

Priče o ljudima koji su napravili puno i postigli malo i o ljudima koji su napravili malo i postigli puno. Isto najčešće ovisi o perspektivi promatrača.

plejs

Play Studio PLEJS & Umjetnička organizacija Drami si mami

PLEJS je prostor u centu grada Zagreba zamišljen kao kreativna platforma koja spaja i okuplja umjetnike, izvođače i kreativce. S druge strane, umjetnička organizacija Drami si mami djeluje u području kazališnog, glazbeno-scenskog, filmskog i multimedijalnog umjetničkog stvaralaštva. Udruženi – PLEJS i UO Drami si mami – postali su mjesto na kojem gotovo uvijek možete pogledati, osjetiti, promotriti ili prokomentirati razni kreativni sadržaj. Iza svega stoje dvije kolegice i akademske glumice Tana Mažuranić i Ana Maria Štefanac.

digitalni marketing

Divisualis

Dijana je cura iza edukativnog Instagram profila i bloga Divisualis. Svoje znanje i iskustvo pretvara u edukativne i motivacijske objave kako bi malim obrtnicima olakšala snalaženje u online svijetu.

female speed friending

Female Speed Friending

Pomalo neobičan - ali svakako osvježavajuć koncept upoznavanja novih ljudi je Female Speed Friending. I kao što samo ime kaže - radi se o eventu koji organizira pet žena za isključivo žene koje žele steći nova prijateljstva, osjetiti pozitivnu žensku energiju ili se samo dobro zabaviti i nasmijati na druženju. Informacije o nadolazećim eventima i prijavama možete potražiti na njihovoj IG stranici.

Web portal - Beli Zagreb Grad

Web portal koji je mjesto pozitivnih priča – mjesto bez politike, crne kronike, žutila i nepotrebne pretjerane skandaloznosti.⠀ ⠀ Umjesto navedenog, Barbara - koja stoji iza cijelog projekta zajedno s nekolicinom suradnika - na portalu Beli Zagreb Grad piše i posvećena je životnim crticama i radovima umjetnika, glazbenika, kazališnih i filmskih glumaca, knjževnicima, likovnjacima i malim poduzetnicima.

kuća posao savjeti

Web portal- Kuća Posao

Jedinstvena edukativna platforma koja objedinjuje sve online i offline alate za brži i efikasniji rad od kuće.